Kérdése van? Hívjon minket! +36204234797

Parajdi Erdélyi füstölt só - 100g
Parajdi Erdélyi füstölt só - 100g
1 200 Ft

Parajdi Erdélyi füstölt só - 100g

A Parajdi Erdélyi füstölt sót hidegen, tölgyfa füstölési technikával készítik, így egy különleges aromát és egyediséget ad a só ízének. Az erőteljes, füstös ízvilág már kis mennyiségben is intenzív élményt nyújt az ételeknek. Nyugodtan kísérletezhetsz vele, mivel különleges ízt kölcsönöz a fogásoknak.

1 200 Ft
Részletek

Parajdi Erdélyi Füstölt Só - 100g (Adalékanyag Mentes)

A Parajdi Erdélyi füstölt sót a hagyományos, hideg tölgyfa füstölési eljárással készítik, így különleges ízt és egyedülálló aromát biztosít a sónak. Az erőteljes füstös íz már kis mennyiségben is gazdag élményt nyújt, tökéletes kiegészítője minden étkezésnek. Bátran kísérletezhetsz vele, mivel egyedi ízvilága kiemeli az ételek zamatát.

Kiváló Minőségű Só: Az erdélyi füstölt só alapja egy prémium minőségű, ásványi anyagokban gazdag só, amely az ízletes ételek elkészítését segíti elő.

Természetes Füstölési Technológia: A füstölési folyamat során a só egyedülálló karaktert kap, amely javítja az ételek ízét és aromáját.

Felhasználási Javaslatok:

  • Tojásételek: Kiváló választás tojásételekhez, mint például rántotta vagy omlett, hogy gazdagabbá tegyük az ízeket.

  • Saláták: Tökéletes füstös ízt ad salátáknak, különösen jól passzol bacon-szendvicsekkel vagy sajtos salátákkal.

  • Tészta és Rizs: Tésztákhoz vagy rizshez egy csipetnyi füstölt sóval fokozhatjuk az ízeket.

  • Grillezés és Sütés: Ideális választás grillezett vagy sült húsokhoz, halakhoz és zöldségekhez, hogy fokozzuk a füstös aromát.

  • Levesek és Pörköltek: Nagyszerűen alkalmazható levesek, pörköltek és egyéb húsos ételek ízesítésére, egyedi füstös jelleget kölcsönözve nekik.

  • Hidegtálak: Kiváló kiegészítő sajtokhoz és hideg húsokhoz, hogy különleges ízt adjon a hidegtálaknak.

Ez a só minden ételben használható, amelyhez egy egyedi, füstös ízvilágot szeretnénk hozzáadni. Magas ásványi anyag tartalommal bír, és fontos szerepet játszik a konyhában, mivel segít az étel ízének és textúrájának javításában.

A só nemcsak a főzésben van jelen, hanem alapvető szerepet játszik a hidratációban és az elektrolit-egyensúly fenntartásában is, biztosítva a megfelelő idegrendszeri és izomműködést.

Adatok
Cikkszám
125